Tuesday, August 27, 2013

RAYA

Dah 21 Syawal kot baru nak cerita pasal puasa dan raya. Tak kisah la ye..

Puasa tahun ni sangat lemau. Alahan kali ni agak teruk. Alhamdulillah masih boleh la memasak yang simple untuk keluarga. Tetap tak jejak kaki ke Pasar Ramadhan.

Tahun ni patutnya raya kat Klang dulu tapi tukar plan sebab adik bongsu aku dapat lanjutkan pelajaran kat UNISEL. Jadi raya kat Kuantan dulu pastu cuti panjang kat Klang sambil2 nak uruskan kemasukan dia.

Oh tahun ni aku cuti raya 2 minggu! Since abang pun kena pergi Sabah utk Tour Of Borneo jadi terusla lepak kat Klang je. Senang sekali harung.

Eh.. itu je ke cerita raya? Dah kertu kot eh. Anak2 happy aku pun happy lah juga.


Gambar raya dengan adik beradik abang. 1 family takde sebab beraya umah mertua. Masing2 dah berlengas haha.. tengok la pukul berapa amik gambar.

Tahun ni konsep dwi warna. Aku ngan abang pakai kelabu, anak2 pakai pink. Kebetulan pulak adik ipar sefamili pun pakai kelabu.

Tak terlambat kan nak ucap Selamat hari Raya, Maaf zahir dan batin pada semua...

5 comments:

Irfa said...

sedondon :)

iza said...

angaahh.. taktau pun ada kt kuantan. akak second week tu ada kat sana. eheh.. anyway, salam aidil fitri. maaf zahir batin. semoga ada rezeki nak jumpa lagi.. nak jumpa anak-anak comel ituh..:)

dee said...

selamat hari raya ngah!! dtg umah aku

oren said...

slmt hari raya ngah..aku pon tak update lg cerita raya n ramadhan...

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI