Thursday, December 16, 2004

so long.. farewell

Last Day aku kat sini. Perasaan aku bercampur baur. Antara suka sebab dapat kerja baru dan sedih sebab kena tinggalkan kengkawan yang best. Kena tinggalkan suasana kerja yang best selama dekat 4 tahun aku kat sini.

Tadi ada pilihanraya untuk pilih jawatankuasa kelab staf. Aku pun ngundi jugak eheh.

Tadi jugak student aku buat majlis perpisahan. Terharunya rasa. Mereka beri aku cenderahati kenangan. Besar hati aku bila student sanggup keluar belanja untuk anjurkan majlis.

Nanti ada majlis jamuan hari raya campur perpisahan aku sekali. Pendek kata hari ni makan makan makan.

banjir

Banjir kat kawasan rumah aku dah beransur ok. Mlm tadi air naik jugak tapi kat porch jer. Lega rasanya. Tapi dengar kata ujung bulan nih air naik lagi. Harap2 tak teruk or else kena menumpang mandi kat umah adik ipar aku.

announcement

Tahniah buat member aku Puan Zatul Irkin dan suami atas kelahiran anak pertama mereka Nur Izzah Athirah. seperti biasa, ucapan aku ialah say goodbye to goodnight sleep.

Angah's online journal akan mengumpul habuk beberapa minggu nih. Ada peluang dan ada pc yang menganngur kat mana2 nanti aku updatelah.

1 comment:

daun said...

angah..
Pls read my entries on toksik's fraud..

*cikdaun