Saturday, July 09, 2005

Teman di Kuala Kangsar

Hari dah masuk 6v hari berkampung di Kuala Kangsar untuk modul penempatan Daerah. Lepas 6 hari baru jumpa internet, bukan tak banyak, aku yang takde masa, banyak sangat program yang deme nok teman pegi. Tadi aku pe kenduri durian anjuran Dato' Jamal Nasir. Dato' Seri Nazri Aziz pun ada gak. Buat kat Paya Lintah, Batu Hampar. Best tempat tuh. Semalam lunch kat rumah ketua kampung, Dato' Nazri pun ada jugak. Kira menteri aku ler tuh... JPM kan..

member2 yang kat modul tentera dan bomba dah selamat balik ke Kiara hari nih. Kami gak yang minggu depan baru selesai. Takper.. aku sabo. Part makan durian tak payah cerita.. aku dah muak giler sbb banyak sangat. Sarapan ke makan tengahari ke makan malam ke semer durian.... lepas nih tak tau ler aku boleh makan lagi ke tak. Ada member aku sampai pitam eheh

Teruna aku ok jer rasanya, dapat dengar suara dalam telefon pun ok dah. Mujurnya rumah kelauarga angkat aku tuh dapat line. Yang best tuh kat anjung dapat maxis.. kat dapur dapat celcom. Bukannya hulu pun.. 9 km jer dari bandar Kuala Kangsar.

Nanti aku cerita pasal laksa plak ler.. labu sayong pun akan masuk satu bab.. chow dulu nak nyiapkan assignment.

No comments: