Thursday, June 13, 2013

11 YEARS

Ya ampun lamanya tak update blog. Bersawang dah. Seriously aku dah tak macam dulu. Kinda lost interest to update blog. Sebab hidup pun rutin. Takkan nak tulis mcm tulis diary kan..

Anyway..

Tahun ni masuk tahun ke 11 bergelar isteri. Dah lepas 10 years hurdle orang kata. Tapi aku tak anggap camtu sebab 5 tahun aku tinggal berasingan ngan suami kan.

11 tahun perkahwinan, 6 kali pregnant dan dikurniakan 3 anak yang sihat, yang cerdik, yang comel (mesti puji anak sendiri)

Aku berdoa agar rumahtangga aku sentiasa dalam lindungan Allah. Mana ada perkahwinan yang tak diuji. Mesti ada. Aku pun tak terkecuali. Tapi semuanya atas kita untuk menghadapi semuanya kan. Allah uji sebab dia sayang kita. Dia tak uji diluar kemampuan pun.

Tahun ni ngada2 sikit buat la sambutan. kebetulan family aku pun ada..

Doakan kebahagiaan kami hingga ke akhirnya..

OK walaupun aku buat kek tapi anniversary cake ni aku tempah hihi.. Cantik sampai rasa sayang nak potong.

Tapi potong juga. Sedap! Abaikan kegemukan aku haha.. motto sekarang biar gemuk jgn huduh.
 

Buat nasi arab je untuk jamuan hari tu. Senang.
 
Sekali lagi.. doakanlah kebahagiaan kami kekal ke akhirnya..

8 comments:

Amy Z! said...

Dah 11 tahun? Lama dah huuiii.. Semoga kekal sampai ke syurga dan bahagia. Amin..

Amy Z! said...
This comment has been removed by the author.
dee said...

tahniah angah!

nihadriz said...

tahniahhhh...

motto : biar gemuk asal jangan tampal koyok. eh?

Angah said...

Amyz
Baru 11 tahun..hihi..

Dee
Tima kasih muahhh

Niha
wakaka..amenda la pakai koyok masa dating.. sangap.com

nonie said...

wah dah 11 tahun.. congratulations angah! semoga berbahagia sampai ke syurga... wah cake meriah berbunga2 gitu... tema jiwang berbunga2 yea? :)

oren said...

happy anniversary ngah...

lagi satu..biar gemuk, jgn smpai menyusahkan hidup org..dan jgn huduh perangai...

Irfa said...

moga bahagia hgga akhir nyawa
betul tu,ujian sikit ada besar mesti ada.lumrah hidup berumahtangga

lawa sgt kek tu,kalau aku pun syg nak potong