Wednesday, May 06, 2015

ANGAH KAT MANA.. ANGAH ANGAH KAT MANA


Ditanya..angah kat mana.. angah angah kat mana? Haaaaa angah kat sini! Masih hidup, masih vouge, masih lively. Umur dengan kemalasan je bertambah

Entry pertama setelah setahun lebih tidak menulis dalam blog ni. Kembali menulis menyahut seruan cekna (OMG aku dah lupa camne nak buat hyper link sebab biasa buat tag @ kat fb LOL) InsyaAllah nak bergiat balik la menulis berkongsi pengetahuan yang mana ada. Sebab blog ni boleh buat posting's labels kan. Senang nak rujuk.

Oh kat atas tu anak2 aku. Si kura2 turbo Muhammad Khayril Aathif dan Muhammad Khayril Isyraf. Tak pernah featured dalam ini blog. Kira ini salam perkenalan la. Dah berusia 14 bulan pun si botak berdua ni. More stories about them will follow suit..

Sepanjang ketidakhadiran aku dalam ruang maya blog ni aku melepak kat FB. Sepanjang hampir 2 tahun ni pun banyak masa aku habiskan learn and unlearn about so many things.. yang buat aku rasa oh banyaknya aku tak tahu.. oh apsal la aku dah tua baru tau semua ni. Gentle birth / natural homemade food/ natural remedies / baby wearing among others.

As for family. Yup seadanya saja lah ya. Anak2 makin membesar, si abang, si kakak, si qiqi dan si kura2. Ok we stop there... ku pohon 4 ku dapat 5. Makan nikmat manakah yang nak ku dustakan.

Kerja? masih kuli haha.

Hari ni nak bloghop, membaca blog2 yang selalu ku baca dulu. Lets hopping!!

12 comments:

pB said...

Selamat kembali ....


jgn berhenti menulis

izawani said...

Aiceh... menulis la jugak yer... kalau tak, akak jer sengsorang dok bebel dalam blog tak abis abis...

IbuVouge said...

Ngah..ada lagi term sibotak...kura2 turbo..kikikiki..abis la ensem ibu ni

oren said...

ha ah..setahun dah ngah..ahahaha...

teacher baker said...

Ehh ada kembar ko ngah?keke..(nak bgtau punya lama x hapdet)

Yati WTL said...

salam perkenalan…let's bloghopping

Arena said...

Yezzaa.. angah is back.

Fifi Nadhrah said...

kak angat.. fifi ni.. hahaha.. bertemu kite di blog.. semoga akak dapat share banyaaaaaaak ilmu akak kat blog.. senang nak rujuk..

Delores Hope said...

Nice, i really like it.if you also like our site please follow: http://www.robesdemariee2013.com/

Zaleha Mustapha said...

Terubat rinduku Ngah :D
Walaupun follow kat FB, nak jugak baca kat blog ..he..he..

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)