Wednesday, November 24, 2010

GIGIH



Ya..ini juga saat2 yang indah dan membahagiakan. Buat chocolate chip muffin untuk kudapan keluarga. Ya.makngah tetap gigih walaupun dalam pantang! berbunga hati bila tengok anak-anak makan dan minta ibu buat lagi.

First batch aku letak adunan separuh cup je, sebab nak bagi dapat banyak, tapi tak cantik. second batch aku letak hampir penuh. haaaa cantik naik gebu kan..

5 comments:

NONIE ABDUL AZIZ said...

wahhhh..angah maks kagum ok!!

cik puan daun said...

Aaa cun!!! Aku masih malas nk taip resepi la angah. Sbb dpt resepi dr video. But cun!!! Naik gebu. I loike very much. :)

kakLuna said...

setaraf Secret Recipe ni! mantap! syabbas bete!

Dinas Aldi said...

ooohhhh Angah, tidaaaaaaaaaaaaakkkk! nak buat sendiri mmg fail, kena pi cari kat Kenny Rogers la mesok..

oren said...

sedapnya...