Sunday, August 12, 2012

DESIGN DAPUR

Design dapur dah dapat. Aku puas hati lah dengan design ni. tinggi table top pun ikut kesesuaian dgn tinggi aku. Skim warna belum decide. Rasanya warna pun aku serah je pada designer tu asal boleh blend in dgn warna dapur sudah..


Sent from Samsung Galaxy Note

10 comments:

Mak Wardah said...

Salam kenal.
Wow best....raya Angah dgn kitchen cantik & baru

Anonymous said...

wow ada island tu..aku suke..aku suke

`kemaman`

garlic & butter said...

Angah, brp RM semua ni?

Angah said...

mak wardah
tak sempat utk raya sbb dapur pun blom siap

Tini
mujur muat haha

garlic..
err..10k

Sue said...

wow... meletop la dapur... sure best nak masak kan.. puas hati... eh angah, 10K jer... murahnyer... nak jugak!!!... kat sini survey yg simple2 jer pun nak dekat 10K... jeles2...

Irfa said...

dapur impian aku jugak ni tapi bila tahun mendapat entahlah ;)

LiLithFaiR said...

Bestnye ngahhh terbaeklahhh aku rs reasonable rm10k tu huhu

pB said...

cantik


selamat hari raya
maaf zahir batin

cik puan daun said...

loikee!!! with island sekali.. yay!!

Wanie Ibrahim said...

wah buat kat mana ye? boleh bagi contact no
tq