Monday, March 31, 2003

Gelodak kepala yang sarat

Satu malam jer sebenarnya aku stay kat Agro Resort Semuji untuk minggu orientasi palajar baru, tapi aku rasa lama giler sbb aku tak berapa sihat. Semer ok..sempatlah aku gi tengok burung unta kat situ ehehhe. Rate yang dibagi pun ok. Ada pakej menunggu durian daripada Jun sampai September. Pehtu ada trek ke Air Terjun Bekelah.Aku ingat kalau dalapang dan keadaan mengizinkan aku nak ajak member2 pergi sama. Lepak dalam hutan, mandi air terjun, tak de bunyi kereta, tak de bau asap, tak de komputer... aku boleh merehatkan kepala aku yang dah sarat sangat ni. Nak join?

Minggu depan aku tak de kelas langsung yeahaaaa... aku amik cuti dari Khamis sampai Ahad. Aku nak balik kampung. Mungkin abang hantar je.. masa nak balik abang amik ler pulak. Ada antara GJ central yang dekat ngan Klang? Jum kita gi makan...

Penat
Aku rasa mulut aku nih asyik mengucap perkataan yang sama setiap hari. Tapi memang aku penat. Aku rasa kalau pengsan tu satu pilihan, aku dah pengsan dah.Banyak sungguh kerja yang aku kena buat sorang. kalu aku tak buat takkan ada orang lain yang ringan tangan nak tolong. Aku pulak jenis tak pandai nak menyuruh... masing2 dah besar, patut tau tanggungjawab sendiri. Aku cuma boleh sabar jerlah kan. Walau aku demam sekali pun aku kena jugak gagahkan diri untuk buat. Aku kena sabar untuk beberapa waktu lagi... aku cubalah juga.


Asyik2 Aku
Mungkin sebab mereka percaya kebolehan aku untuk handle sesuatu tugas. Tapi kalau dah selalu sangat aku pun boring juga. Aku rasa bukan aku sorang jer yang boleh.. ramai lagi. Mungkin juga sebab aku ni jenis yang tak pandai berkata tidak.

Aku : "Ada tak sesapa yang boleh gantikan angah untuk pergi ke ....."
Dia : "Ala ngah... bukan kena buat apapun.. pantau student jer, bukan kena bangun pepagi handle student

Indahnya kata kata...kalau dah senang tolongler gantikan aku.


Rumahku Syurgaku?
Aku rasa cam tak relevan jer statement tuh. Rasa cam nak menjerit jer....


1 comment:

dghnfgj said...

Youth is warcraft leveling not a time of life;warcraft leveling it is a wow lvl state of mind; wow power level it is not power leveling amatter of World of warcraft Power Leveling rosy cheeks, red wrath of the lich king power leveling lips and supple knees;WOTLK Power Leveling it is a matter of thewill,wlk Power Leveling a quality of buy aoc gold the imagination,aoc gold a vigor of the emotions; it is thefreshness of the deep springs wow gold of life. Youth means a tempera-mental maplestory mesos predominance of courage over timidity, of the appetite formaple story mesos adventure over the love of ease. wow gold This often existsin a man of 60 more than a boy of 20. Nobody grows old merely by anumber of years.