Thursday, July 12, 2012

PERJALANAN MENUJU KEKURUSAN

Nampaknya perjalanan menuju kekurusan akan bermula awal sebab HL untuk bekalan 4 bulan dah sampai. Akan mula esok.

Sebab aku ni lactating mom jadi resepi HL aku adalah agak full. Takut aku yg terketar2 nanti.

So resepi aku camni. Utk breakfast ngan dinner.
150ml susu
3 scoops F1
1 scoop F3
2 scoops mix cereal or oats
*shake well pastu tambah air sejuk sampai jadi 500ml dan shake lagi.

Bangun tidur amik 10 drops aloe.
Breakfast ngan shake
Kudapan ngan buah
Lunch mcm biasa
Kudapan ngan buah
Dinner ngan shake
Minum teamix in between meals.
10 drops aloe sblm tidur.

Jom kita!

Nak beli HL ngan aku pun boleh. Tinggalkan email utk harga yg aku offer.


Sent from Samsung Galaxy Note

13 comments:

izawani said...

Adoiii... susahnya....

Hmmm... semoga berjaya... caiyok CAIYOK !!!

Mira Adzlia said...

smuge bjaya :)

p/s : adeh..agk ssh utk sy mkn buah ngn cereal jer..

nonie said...

Boleh dahla bukak blog kurus tu... Ke dah bukak? Invite me please... n o n i e _ t e j a (at) y a h o o . c o m interested gak nak tau quotation HL kot dpt hidayah nak kembali berHL huhu...

Angah said...

kak izawani

ish kak memula je teruk pastu perut dah adjust ok je..tghri kan makan mcm biasa

Mira adzlia
utk bf ngan dinner..tghri makan biasa

nonie
tak bukak..aku ingat kat fb lagi mudah la create group. kang aku email ek

Anonymous said...

Angah, kalau k.ina jenis gastrik, ok ke? Pastu, k.ina target nak menyusu sepenuhnya lps bersalin nanti, boleh ke nak berHL kalau mcm tu? Tq

Irfa said...

angah..
nak ikut perjalanan itu juga
ari ni aku stres org duk tanya 'bape bulan'huhu

nanti aku pm dlm fb ye

Arena said...

Aku tak leh pakai camnilah. Muka adalah bulat.

Arena said...

Alemek apsal slah komen di lain blog nih, muahahaha. Sorry. Selamat berdiet. U can do it!

pB said...

semoga mendapat berat yang dikehendaki

atud said...

salam..

email me ur price ok tak?
chew_mie@yahoo.com

tq,

Dinas Aldi said...

Selamat mengikuti perjalanan itu, Angah.

Selamat menunaikan ibadah puasa di bulan Ramadhan. Akak mohon ampun & maaf atas segala salah & silap na.

Anonymous said...

Salam angah...sy ni selalu baca blok u.. Cuma tk berani komen tp nk kurus punya pasal...berani2 takut tinggalkn komen hehehe...

Boleh email saya ur price?
Sweetvalid@ yahoo.com

Tq

- manis-

oren said...

angah, cer ko email aku rega..

kalo mampu, aku nk amik..kalo tak, bagi aku kutip duit pelan2 nak menjahit nih...

email achikseli77@gmail.com