Friday, July 10, 2009

BABY



Alhamdulillah. Kurniaan Allah untuk keluarga kami. Dah 10 minggu usia kehamilan aku...aku berdoa agar baby ni terus menjadi pengikat kasih antara kami... aminnn..

Perancangan Allah memang tak tercapai dek akal manusia kan... di saat aku menghadapi dugaan yang besar dalam kehidupan, muncul pembawa bahagia dalam hidup aku...doakan aku kuat untuk anak2 aku dan baby ni jugak....

17 comments:

LavenderGal08 said...

Congratz angah..

tentangseseorang said...

congratulations

HappyIrfa said...

SALAM ANGAH..
tahniah..bulehlah kita sama2 membuyung.hehe

Anonymous said...

basikal nak jual ker?

Anonymous said...

Salam Angah,
Tahniah! Happy for you. Be strong.
~arena

kingbinjai said...

alhamdulillah tahniah

cik puan daun said...

congrats!!! aku sangat happy.. ;)

pB said...

musim orang mengandung ke sekarang nie ....


ramai blogger yang tengah berbadan dua


tahniah


tahniah

oren said...

lama dh tunggu bila nak announce berita baek nih..alhamdulillah..pls take care :)

Ummibatrisya said...

tahniah angah :)

mamalisa said...

congrates :-) bolehla taruk basikal kat garage utk 10 bulan heheh

adk said...

take good care of urself ngah...no no for emo...hidup must be strong and aku teringat pesan ko kat aku dulu...ingat tak...........

ada pelangi yg indah yg akan menyinari hidup kita selepas hujan yg tiba2 turun ditengah2 hari...well..hikmah yg akan datang kita tak nampak...tungguuuuuu...dengan sabar..

Delimasari said...

tahniah angah....
suka baca blog ni... xpe ke?

iza said...

Angah! Congrats!! alhamdulillah.. semoga terus productive menambah ummat nabi s.a.w..

Ingat, everytime ibu melahirkan keluar habis segala dosa.. insya Allah! :)

two thumbs up!!

kingbinjai said...

wahhh tahiniah tahniah semoga murah rejeki

Luna said...

seronoknya dpt hadiah bulan Rejab :D

KV said...

tahniah! Jaga diri baik2 k.