Friday, September 23, 2011

WRONG TIMING

Silap masa la hantar sms..kan dah kantoi!


Sent from Yahoo! Mail on Android

9 comments:

Dinas Aldi said...

Dia tu ka? Haisy..

mamalisa said...

napelah nak menyibuk dalam hidup org la si bangang tuh..mangkuk hanyun tul..sabar yer Angah.

Zana Jay. said...

Dear adik anonymous...akak harap janganlah ganggu lagi kehidupan mereka...kesian kak angah nak tanggung semua ini...akak doa semoga Allah beri kebahagian kepada adik masa akan datang. Please...(i hope u gonna read this)

Ummi said...

agree with zana jay

tolonglah jangan ganggu kehidupan orang lain, pergilah cari orang lain

desperate betul minah tu kan angah

Berry said...

Txs kak zana doakan berry cmtu..berry pun xnk hidup ngan kedaan cmni lg..sbnrnya dh byk kali sgt bry mtk ptus ngn pak mzlan tp dy still cri bry lg..smpai bry ptus tunag dissbkn dy.bry bkn mtk simpti k.lin or sape2 pun tp cma nk ckp jgn slhkn bry lg klu pak mzlan sndri yg thegeh2 kt bry.bry pun x nk ms depan bry huru hara hdup sush dgn dy..tgk je la apa yg dy bt kt k.lin..lgpun bry tau dy x mampu nk sara dua fam..yg dh ada skrg pun k.lin yg byk tlong kn.tp tu la,dy msh x sedar dri lg.klu k.lin ada ms sms bry..ada byk cte yg bry nk ckp..mksud bry knp dy stil curang.bkn bry nk bt k.lin down,tp utk k.lin btlkn smla kdaan umh tgga k.lin ngn dy..sbb dy pnh ckp,klu bry btl2 tgglkn dy..dy tetap akn cri awek lain..sblm prkara tu jd lbh baik k.lin amik iktibar kan.bry mtk maaf klu ada sape2 tersinggung.

VersedAnggerik said...

Haishhhh....

Dik Berry,

Pernah dengar tak perumpamaan "tepuk sebelah tangan takkan berbunyi"?

Apa lak nak salah2 yg jantan kalo awak yg betina tu sama naik merenyam? It takes two to tango hokkayyy?

Dun use the reason that your presence is to make madam blog owner buck up on her duties as a wife. Wait till U become a wife yourself, U will know, its a no win kinda role, especially if there are species like U around to contribute to the downfall of an union!

I would strongly suggest U do yourself right, (muhasabah diri), balik semula ke jalan benar yg diredhai Allah dan izinkan orang lain juga untuk mengumpul pahala dlm perkahwinan mereka. Pokok pangkalnya, tanya diri Berry, alasan2 yg ditulis di sini, bolehkah digunakan bila membela diri di Padang Masyar nanti?

oren said...

yerp..berani tul ko Berry?

setuju ngan versedanggerik..it takes 2 to tango..kalo iman kuat, dtglah pakwe hensem cam Asmara tuh, kaya mcm pakcik Gates dan FB, takkan lut godaan tuh..pokok pangkal, atas diri kita..

awak belum jd isteri..belum jd ibu..cubalah title nih dulu with somebody else yg bujang..then awak tau camana puan blog nih rasa..

Anonymous said...

aduhai cik berry...nie lah padahnya pakai koyok 24jam....fikir pn dh x center, bahasa pun sama...mulut kata lain, hati kata lain,perbuatan plak lain..mcm mana nie...aku plak yg pening dgn ko nie....haih...

Arena said...

Sori lambat baca ni, aku pulak yang hangin baca ni. Siap nak nasihatkan orang bagai? Get lost. Baik ko nasihatkan diri sendiri dulu dek. Tulis pun susah nak paham. Aku bosan baca jenis2 i am oh so innocent, dia yg dtg dekat i. Boleh blah ok, kalau tak layan takkan jadi apa2. One day if you become a wife, ko bersiap sedialah, sebab allah tu adil. Ko hancurkan family orang, ada org akan hancurkan family ko. Apa2 pon aku doakan ko diberi hidayah dan kesedaran. Udahle tuh.