Tuesday, February 28, 2012

BLOG PRIVATE ITU

Seperti yang ku katakan. Telah ku create 1 blog untuk kita share perihal nak menguruskan badan tuh..saja la bakar semangat sesama kita kan..jadi sila tinggalkan alamat email dalam ruangan komen untuk ku invite sebagai penulis.

Isi rupa paras menatang dalam blog tu nanti aku buat. Please comment wokeh.

DAN BLOG INI ADALAH PRIVATE. JADI NAK MENGGOSIP ALSO CAN!

11 comments:

Amy Z! said...

ai tengah gigih turunkan berat badan jugek. meh invite ai. hikhik. malas nak share kat blog biasa tu. ekeke.

emel da_amyz at yahoo dot com

Irfa said...

mawarni79@yahoo.com

hehe..nak join ;)

Arena said...

Bab menggosip tu aku suka.invite me gemarena70s@yahoo.com.my

LiLithFaiR said...

Count me in lilth_fair@yahoo.com :D

nonie said...

Niat diet sentiasa ada tapi implementation dia selalu hangat2 taik ayam je... Tapi niat je pun blh dpt pahalakan? :) so count me in... nonie_teja@yahoo.com

oren said...

makanya, aku akan join...(kalo tang gosip, cepat ajer..hikhikhik)

add aku, achikseli77@gmail.com

Ummi said...

hehehe, nak kurus nak kurus

jangan lupa akak ummibatrisya@yahoo.com

Aida Manap said...

angah, count me in!!! cikcipunz@yahoo.com

A.Y.U.N.I.E said...

angah, invite aku gak..
nak share tak pandai..
tapi nak cedok ilmu gak..
neytazs@gmail.com
neytazs.nad@gmail.com

-ayunie-

mamalisa said...

irfa...awat email kita hampir sama no? hehehe

angah, count me in mawarnim@gmail.com

ibu naylee said...

invite me plz
mamafairuz2011@gmail.com