Friday, May 04, 2012

KENANGAN INDAH

Ok please turn on your love mode! Coz mine is on hahaha

Tadi lunch ngan abang, dia pun nak ke Dungun ada mountainbike race esok. Pastu lusa dia akan ke Jelajah Malaysia sampai 14 Mei. Lunch sekali ngan 2 komisar baru yg join esok gak..

So sambil makan nasi beriani, borak la pasal sejarah2 join race basikal bagai..and out of the blue abang bukak cerita pasal how we met hahaha

" Aku pun jatuh cinta pandang pertama ngan mek aku ni masa race ni la...tak tunggu dah...lepas le tour de langkawi thn 2001 tu aku pinang terus" *sambil pegang tangan aku*

Well..a confession like that from a husband infront of his friends is a melody to our ears kan....

Oh suka nak mention, bulan ni wedding anniversary lah...baru 10 tahun...harap our plan materialise lah insyaAllah....

Sent from Yahoo! Mail on Android

5 comments:

nonie said...

Wawawa.... <3 <3 <3, semoga segala perancangan menjadi kenyataan Amin! :)

LiLithFaiR said...

Bestnyer jiwang, dh lama x rs cair camtu huhu

Jojoe said...

collapse!

Amy Z! said...

Alhamdulillah. Dah 10 tahun. Tahniah. Semoga dapat bersama 10 tahun lagi dan ke akhirnya~

Irfa said...

oh mesti terharu kan?