Thursday, November 06, 2008

BOSS KECIK

Masa sambutan Aildilfitri tempat aku kerja ni berlangsung, unit aku kena jaga gerai lemang, ketupat dan rendang. Menang tempat ketiga gerai tercantik. Tapi tahun lepas johan tau. Takper... kredit pada staf unit aku yang bertungkus lumus menyiapkan gerai walaupun hari hujan pagi dan tengahari tuh...


Ni ketua kerani aku CC Haslan ngan kerani strata aku Kak Lin. Gigih depa nih jaga gerai tau.. aku on and off jek sebab kena jaga kat tempat VIP

Ni staf unit pembangunan tanah. Mamat yangterselit kat belakang aku tuh boss depa la. Aku rasa sangat skema berdiri tegak cenggitu ekekekeke

4 comments:

aD said...

wah.. sakan orang PDP nih. raya dah habis pun semangatttt buat open hse lagi hehehe

Tokyo BLUE said...

GIGIH! hehe

KV said...

wah, masih beraya ni!

tentangseseorang said...

angah...gambo last tuh tak tahan aaa adik nak bantai gelak. muahahahahaha! angah berdiri senget skek je dari tiang bendera. ahahahahaha