Sunday, November 30, 2008

Esok Peksa Wehhhh

Perlumbaan tamat tengahari tadi terus kami ke Shah Alam sebab ada kenduri sket kat rumah penceramah. Orang nak bagi makan free kan.. rezeki jangan tolak beb...

Overall aku rasa perjalanan race ok. Hari ni aku banyak buat synchronization maklumat antara sekretariat dan komisar-komisar lain ngan pengurusan dokumen. Macam berterabur jadi sebab aku kan buat pengurusan kan... guna la pengalaman untuk senangkan penghasilan result yang lebih sistematik...Kalau semalam aku banyak atas trek, hari ni aku banyak duduk dalam kabin sekretariat.

Nak ngambik gambo pun tak sempat walaupun angan-angan aku nak snap gambar. Memang tak sempat...kang nampak tak serius buat kerja plak kan... aku kan ketua komisar ehehehe kena jaga disiplin....

Ni aku ngan Sharon kat kabin sekretariat. Dia bertugas sebagai towkay result. Dia ni terlibat secara langsung ngan Le Tour De Langkawi. Boleh la aku bodek dia kalau nak ikut bukan sebagai komisar kan...
Dari kiri Azura (corner judge), Nadia (time keeper), Aku (ketua komisar) ngan Maslina(judge). Nadia ni macam Sharon... dia towkey Logistik kat Le Tour De Langkawi. Azura baru abis belajar dan Maslina ni kerja ngan PKBM. Aku akan bodek Maslina untuk pergi duty sekali ngan hubby aku...

Kami kena pakai t-shirt MILO huhuhu... terasa yang amat la macam budak sekolah....takper la... belasah jek ..

Esok exam.... Ya Allah...terangkanlah hati dan fikiranku untuk menjawab dengan tenang. Aminnnn

10 comments:

aD said...

gud lucckkkkkkk angah!!! :)

NeroEcha said...

Exam ape angah?

KV said...

lawa baju milooo!!

dh abih blom exam?

slamat gari raya!!!

bola2api said...

gudlak angah!! u can do it!!!!

Anonymous said...

All the best for your exam..

~arena

Anonymous said...

Hi to every one, the contents present at this website are genuinely amazing for people experience, well,
keep up the good work fellows.

Check out my web-site password hacking

Anonymous said...

An interesting discussion is worth comment. I do think that you
should publish more on this issue, it might not be a taboo subject but usually people don't discuss such issues. To the next! Best wishes!!

Feel free to visit my webpage ... best making money online

Anonymous said...

I have been exploring for a little for any high-quality articles
or blog posts on this kind of area . Exploring in Yahoo I finally stumbled
upon this website. Reading this information So i'm glad to convey that I've a very just right uncanny feeling
I came upon just what I needed. I most indubitably will make sure to don?
t disregard this web site and provides it a glance regularly.


Here is my site - watch funny videos

Anonymous said...

This post provides clear idea for the new people of blogging, that really how
to do running a blog.

My blog ... Free Playstation Network Cards

Anonymous said...

What i do not realize is actually how you're not really a lot more well-favored than you may be right now. You're so intelligent.
You recognize therefore significantly in terms of this matter,
produced me in my opinion imagine it from so many numerous angles.
Its like women and men don't seem to be involved unless it's one thing to accomplish with Woman gaga!
Your own stuffs excellent. All the time handle it up!

My web page; free playstation network card codes generator