Tuesday, November 11, 2008

PANJAT DIA

Ini hobi anak dara aku. Memanjat abangnya. Mujur body abangnya boleh tahan besar. Kalo tak ntah la kan....


Allignment ngan balancing sangat bagus mereka nih. Tu sambil ketawa mengekek-ngekek tuh... moment like this yang aku akan treasure sampai bebila.... kengkadang aku sampai terfikir jangan la besar cepat sangat sebab aku tak puas nak bermanja ngan mereka buah hati aku nih.

6 comments:

NONIE AZIZ said...

hikhikhik...anak dara aku pun macamni angah...sampai nak merebeh kakak dia...

Nik Ha said...

Sweetnya tgk abang & adik tu. mmgla kenangan masa dorang kecik ni indah sgt kan. Abang tu dah brp kg skrg? Geram tgk smgt tul..he..he..

pB said...

alahai



comel nyerrr

KV said...

ahahah...kalo danish ngan dina asyik gaduh jer tau. Tekanan aku!

cikgu jane said...

salam,
angah, muka mcm familiar sgt. hubby u pung sama. orang perak ke ?

mamalisa said...

comel jekkk..bestkan tgk derang mesra-mesra mcm tu..kadang rasa time flies so fast! tak puas nak bermanja-manjaan dgn anak dulu :-) so kena la appreciate this current moment ..