Friday, December 23, 2011

WAYANG TERKEJUT

Kelmarin lps balik opis, rasa nak makan prosperity burger. So pegi la makan kat Megamall ngan abg. Bebudak masih kat Taska.
Tiba-tiba! Abang tanya nak tengok wayang tak? Oho..aku on jek, lama dah tak tengok wayang.
So mkn cepat2 dan pegi tengok wayang cerita Mission Impossible.
Memang terkejut tapi kadang2 spontan ni bagus. Re-ignite the spark katanya. Well he seems to be more caring these days. Aku doa yang terbaik dari Allah for He knows best!
Lepas amik anak, balik lah..sambung mantik2 kat umah hahaha.
Cerita lain, dah sign SBPA. Alhamdulillah rezeki anak2.

Sent from Yahoo! Mail on Android

8 comments:

Ummi said...

wah, seronok-seronok :)

berbulu le ketiak minah tu dengar :)

Arena said...

Patutnya takde right pon nak berbulu kan. Pesal pulak ye tak. Kita doa yang terbaik. Mintak Allah mudahkan kalau itu yang terbaik utk keluarga kita kan.

Aida Manap said...

Alhamdulillah, aku doakan kekal la hendaknye. Yelah, xkan asyik bini je yg kene cari jln romantik, laki pun kenela sama kan?

jojoe said...

seronoknyerr pegang-pegang tangan kan.. hehe

Angah said...

Ummi
seronok gak hihi..lantak le nak berbulu ke tak..

Arena
yerp! minta apa yang terbaik untuk family.

Aida
Kannnn..harap berterusan ler

Joe
pastu sambung pegang yg lain haha..teettttt

Angah said...
This comment has been removed by the author.
Irfa said...

sesekali dating,,bukan org lain.dah beranak pinak susah sgt nak keluar berdua..kalau nak keluar berdua kena ambik cuti.huhu

aD said...

sweet sangat .. :-)