Friday, December 26, 2008

PERASAN TAK?

Tentu la semua perasan yang roti ngan jem blueberry tuh dah tinggal sikit kan... tak berapa sedap pun tapi sebab roti yang biasa aku makan dah abis, sebat jugak la yang nih...

Aku tak tau siapa yang buat proof reading borang nih. Sheet laaaaa sheet!!!! Korang yang biasa makan kat sini perasan tak?

Aku amik gambor ni dan update entry nih guna HTC Touch Pro... sangat sharp, sangat cepat...I like...

11 comments:

kunyeet said...

wahahaha....dh lama perasan...dh siap komplen kat CM ngan Jusco Cheras Sel..dpt jwpn sama... "tatau la....ini hq mari...."

Angah said...

Karad
Haahhaha... mana nak letak muka oiii hahaha...

Ayu said...

angah lawak laaaa order chit kakakakakakakakakaka

Mohamad said...

Ayat CHIT tu betul la. Chit ni merujuk pada kertas rujukan yg kecil cth. medical chit. Manning chit.

kalau sheet tu kira kertas saiz letter hingga foolscap.

Nasib baik awak tak kene saman.

kursus pengadil tak de ajar bahse english ke?

Angah said...

Encik Mohamad
Saya pergi kursus pengadil, bukan kursus bahasa....

dan encik Mohamad, saya terima teguran encik..

Walaupun saya tak belajar bahasa.. saya tetap berbahasa baik kan..encik pun boleh juga...:)

Mohamad said...

Tapi, kalau jadik komisar kan kene tau undang undang UCI. Undang undang UCI kan bahse english

kunyeet said...

Mana plak datang pakar bahasa ni Angah? Pakar bahasa yang kurang pandai berbahasa....

Angah said...
This comment has been removed by the author.
Angah said...

Encik Mohamad
Foolscap ke Fullscap ya? Saya ni tak pandai bahasa Inggeris..Tapi ejaan bahse tu salah encik.. yang betul bahasa...

Karad
Biarlah... bukan semua mintak dilahirkan camtu hahaha

Anonymous said...

patut ler boifwen aku slalu ajak aku lepak kt c2,hmmmm.......

Angah said...

cik anon / bery

awak silap dekkk..ini kat Klang..nak menipu pun agak2 la weh