Wednesday, December 31, 2008

BERKELAH DI BEKELAH

Hari tuh aku ngan family pergi berkelah kat Hutan Lipur Bekelah sebelum balik Kuantan.. enjoy the pics..sebab bawak ramai kanak-kanak ribena maka tak la naik sampai air terjun tuh.. lepak kat alur sungai jer... sempat la ngan abang naik kejap tengok...enjoy the pics...










Upcoming event in April... Fun Ride Semuji - Bekelah - Jerangkang. 3 hari 2 malam kayuh off road. ...tungguuuuu


Yesterday's ride

Distance : 12.4 km
Time : 40 mins
Gearing : 33 : 19
Top Speed : 21 km/h
Average Speed : 18 km/h
Max heart rate : 153
Calorie burned : 468 kcal

7 comments:

oren said...

Angah..

nak tanya..order kitchen kabinet sumer tuh, boleh ke depa pasang sblm kita dpt kunci umah?? ke kena tunggu kita dpt kunci semua baru bleh order dan pasang?

Angah said...

oren
Aku order dulu, dengan ukuran dapur segala mala mak nenek.. depa kena buat drawing dulu aku suka ke tak..barang apa nak pasang etc...ada berubah apa2 ke aku nak.. so makan masa jugak la sebelum betul2 boleh pasang.

So pasangnya lepas dapat kunci rumah.

aD said...

seronoknya.. lama dah tak jejak puncak air terjun bekelah yg tinggu tu.. bestnyaaa...

NeroEcha said...

Wahh tpt aku bsuka ria dulu..rindu kat berkelah..

technology said...

balenciaga handbag
balenciaga handbags
balenciaga
balenciaga bags

Anonymous said...

a same place again..ksiannya

Angah said...

anon
a same place pun dengan family yang merestui, bukan dengan boipren yg tak tentu jadi suami kannnn