Tuesday, February 24, 2009

JALAN-JALAN PUSING MALAYA

In point form !!!

-Alhamdulillah Big Boss sudah bagi approval untuk program jalan-jalan satu Malaya aku. Tentatively aku akan ke :

Lumba Basikal Jelajah Malaysia 19-26 April 2009

Lumba Basikal Piala Tengku Mahkota Pahang 13-17 Mei 2009

-Kira aku akan down the memory lane la sepanjang Jelajah Malaysia tuh ehehe..

-Jumaat ni birthday abang. Aku dah tak tau nak bagi apa

- 29hb Februari birthday anak bujang aku tapi tahun ni takde kan... so akan sambut 2 Mac sekali dengan ayahnya.

- Aku kena pergi kursus dari Jumaat sampai Isnin depan kat Awana Genting. Haruskah aku bawak basikal? Sedap jugak tu kayuh naik genting pelan2 setakat kaki mampu kayuh la...

- Sebab kena pergi kursus maka hancur harapan nak berdondang sayang ngan cik abang sempena birthday dia melainkan aku hantar sidekick aku ke Genting (evil thought!!)

- Esok kena pegi Balai Polis... (again!), kena study fail berkaitan (again!)

-aku tak tau nak tulis apa dah hahaha

7 comments:

iza said...

angah, tak tau nak bagi apa? masak la yang paling BEST sekali dalam donia!! erk, ke taktik tu boleh wat kat abg latip jer? hik..hik..

R28est said...

wah dapat g jelajah malaysia..
bagus2..

ade ati kah nak g genting bwk basikal? hik hik ;p
nanti orang kayuh basikal tp ade pulak orang yg tolak basikal tu...

lagi 2 praktikal je ke?

Angah said...

kak iza
Masak pun menarik gak ehehe.. bg gumuks sket Lan tuh kan

Rahimah
Boleh kayuh pelan2 janji sampai

Ayu said...

Anagh, syok nya ko hehe tapi mcm busy jugak eh :) down the memory lane yg tak tahan tuh hehehehe

have fun!

Angah said...

Ayu

Aku berkenalan ngan hubby kat Jelajah tuh la hahaha thn 2000 dulu..

Arena said...

Hope you enjoy your time together tu..

Aini malas nk login said...

Aku rasa kalo aku kayuh genting, sure beskal tu turun bukit instead of naik bukit hehehe..