Wednesday, February 18, 2009

BERANINYA...

Aku memang respek keberanian engkau... aku betul2 respek keberanian engkau menghantar sms pada aku

Aku cabar engkau.. whatever your name is...

Jumpa aku cakap depan-depan...

Kalau engkau dah cukup berani la berhadapan dengan aku...

AKU CABAR ENGKAU!

Aku telefon pun tak angkat... berani sangat la tu ya...

9 comments:

aD said...

org jenis bagi sms takde identiti nih lagi nyakitkan hati.. jenis saiko betul. sedihnya tuu, org yg jenis suka menyakitkan hati tu semuanya bangsa kita gak.. tsskkk

Angah said...

aD

This particular person is known to me..lagik la sakit hati...dah la sebangsa, sejantina plak tuh!

NONIE AZIZ said...

laaaaa...minah ni apsal...mila meroyan kot Angah...

R28est said...

haiya..marah sape?

sabar2, bwk btenang...

kakLuna said...

biar kita control dia bkn dia control kita.

Angah said...

Nonie
Nak provoke aku kot...

Rahimah
Ni tengah try sabar lah ni

Luna
betul tu...nak tengok sejauh mana minah ni nak try kesabaran aku

Anonymous said...

try block no dia kat henpo ko ngah...

aku kemamang

cik puan daun said...

dasar pengecut.. memalukan aje..

Angah said...

Tini
menarik gak cadangan tuh..

Daun
bisala.. takut kerana salah