Tuesday, October 04, 2011

KURSUS PD

Bersiaran dari bilik seminar kat Tiara Beach Resort, Port Dickson.

Smlm bertolak pukul 3.30 ptg. Aku check in pukul 9.00 mlm. Jem teruk kat Kuala Pilah. Driver aku ikut jln Muazam.

Aduhai bilik besar duduk sorang2. Sangat tak best ok. Dan aku masih lah rasa kekok tidur tanpa anak kat sebelah. Dlm otak asyik la teringat kat riefqi yg tidur kat taska.

Yg best plak ada la peluang aku buat power pumping tiap hari utk boost up milk production.

Bilik ada mini fridge tapi aku tumpang simpan ebm kat kitchen hotel. Mcm x yakin je aku ngan tahap sejuk minibar tuh. Dan masih ada yg pelik bila tau aku pam susu untuk anak aku yg dah setahun umurnya.

Khamis ni balik Kuantan awal pagi sbb kursus ni pun habis mlm esok. Driver pun ok je..ke sbb bos dah kata gitu dia kena gak dtg awal haha..either way aku nk sampai rumah sblm petang.

Sidetrack..aku rasa nk gelak guling-guling baca statement memek kat sotkaba..kekok katanya bersama suami slps kawen..kahhhhh lps kawen plak kekok? Sblm kawen pegang sana sini tu x kekok lak eh...oh doniaaaa...

Mmg la normen tu the best kan..romantik bagai..dah dia recycle je taktik dan teknik masa ngan bini dulu...

Apapun slmt pengantin baru lah..semoga apa yg terjadi pada ebi tak terjadi pada memek...eh..

Sent from Yahoo! Mail on Android

2 comments:

Jojoe said...

selamat berseminar angah!

Dong, Dia & Azra said...

Terer gigih woh Angah masih mengepam. Aku pam sampai enam bulan je then terus campur tapi Azra kerap dengan aku sebab aku leh selalu working from home. Sekarang ni aku ada sedikit perasaan nak stop her sebab nak reach 2 tahun this month. Mula2 nak teruskan je tapi aku agak jengkel la when dia sengaja nak attention melalui permintaan mengempeng. Mentang2 dah pandai cakap. Huhu...tak tahan mak dia ni ha nak melayan esp. time tengah nak cecepat membalas e-mail, response to queries etc time tu tetiba dia nak susu padahal ada je air lain atas meja tu ha. Sabar je la...