Friday, October 28, 2011

MEROYAN

Ish..kalau aku nak meroyan pun takpe..I have all the right to do so. The only thing that prevents me from doing so is the fact that I think with my brain, not my ass..so that makes u a non brainer..ass hole!

Itu cara cara budak literature memaki, by playing with words..sapa suka angkat kibod!

Sent from Yahoo! Mail on Android

10 comments:

HappyIrfa said...

emm :-( ada 'langau ' ker?

tentangseseorang said...

ehehehehehe....
jangan campak henpon tu kak!

Ummi said...

akak angkat kibod sekali ngan monitor hehehe

Angah said...

Irfa
Takde..saja je luahan perasaan haha

Ady
Apsal ko dah sedia nak sambut eh

Ummi
berat monitor tuh kahkahkah

Dinas Aldi said...

Akak angkat kibod sehabes tinggi yg boleh siap lompat2 in support nih!

oren said...

laaa..apsal nk maki2 plak nih?

yg kes aku lak, manjang tak berani angkat phone..msg pon tak reti jawap..nak la jugak 'berkenalan'..hahahaha....

Arena said...

Maybe one of these days kasi maki sekali. Hahaha. Like u say u have the right to do so kan. But maybe that s what people expect u to react. Hmmm entahla sis.. Stay strong..

jojoe said...

adoi la

nonie said...

Saya angkat ipad saya! Takpe2 tak payah nak kurangkan pahala.... Aura meroyan tu blh disalurkan ke tempat yg lebih positive... You have your meroti sessions kan? Sure roti akan lebih lazat & naik lebih kembang :).

LavenderGal08 said...

Haah la angah..effi pun lately sgt la penat campur cepat je nak naik hangin but masih terkawal. Budak2 makin attach ngan mak nyer..so kita kaum ibu ni, makin penat la hendak nyer..but mcm ngah gak la..sentiasa berfikir n bersabar..