Friday, July 04, 2003

Hari Keluarga 2003

Office aku dah kosong. Hanya tinggal beberapa kerat jer staff yang tak pergi Hari Keluarga di Cameron Highland. Hebatkan... dapat off setengah hari walaupun bertolak pukul 9 malam nih. Rasa cam tak best juga sebab tak dapat ikut tahun nih. Tapi dek kerana nasihat doktor, aku tarik diri ler. Yang cam tak best tu sebab hadiah cabutan bertuah tahun nih best. Hadiah utama, set bilik tidur. Ada sofa, mesin basuh, peralatan elektrik. Tak perlah, bukan rezeki aku. Anyway, tak rasa ralat sangat sebab aku dah biasa ke sana, bercuti, Le Tour De Langkawi. Tahun depan ler, boleh pergi ngan baby insyaallah.


Aku nak....

+ tengok Charlie's Angels malam ni
+ beli baju esok
+ pergi scan minggu depan
+ siapkan bunga telur ngan lapik pahar
+ beli anggur, bekalan dah abis :D
+ masak apa ya malam ni?




1 comment:

dghnfgj said...

In English class, one girl Cheap WoW Gold said never give up when discussing. It just reminded me wow goldsomething about myself.WoW Gold Maybe it is wow power leveling something about love.WoW Gold My love, which began on July 3rd of WoW Gold 2005 and finished on August wow leveling 23rd of 2008, taught me many things. wow leveling It is not a pleasant world of warcraft power leveling thing to look back on world of warcraft power leveling that. But I know I world of warcraft power leveling must learn something from it,world of warcraft leveling no matter what it is, world of warcraft leveling happiness or sorrow.Our wow gold love did not go on so smoothly and we went through many things.